Speciaal

muddler's favo links


A Fly in Holland --  Ruard Janssen
Deze site zal gaan over alles wat ik van belang vind om erop te zetten maar het zal voornamelijk over vissen gaan. Een gedeelte zal ik volmaken met spiders, maar ook het in de winter vliegvissen op voorn heeft mijn niet geringe belangstelling. Als we weer eens een visreis doen zal ik daar zeker melding van maken.
Ruard Janssen

vliegvissers.nl
De infomatiesite voor alle (beginnende) Nederlandse en Belgische vliegvissers!! Kom ook eens aanwaaien op dit gezellige forum, er zijn zo'n 260 leden actief. Gesponsord door o.a. muddler.nl
Bas Walraven

Art of Fishing -- Henk Graafsma
Het maken van kunstaas is voor mij een passie binnen het vissen. Niets is mooier dan het vangen van een vis aan eigenbouw kunstaas. Dit is voor mij de reden voor het bouwen van (custom build) spinners, spinnerbaits, streamers en kunstvliegen. Om deze passie ook met anderen te kunnen delen is deze site opgezet.
Henk Graafsma

Moment-Opnamen -- Patrick Haring
Met mijn site wil ik mensen laten genieten van momenten die dagelijks om ons heen te zien zijn. Door ons drukke bestaan zien wij deze vaak over het hoofd.
Patrick Haring   (p@rick)

PikeXL -- PikeXL Fishing Team
PikeXL is een promo-fishingteam, altijd op zoek naar innovatieve technieken en kunstaas, specifiek gericht op grote snoek. Naast het testen en in de markt zetten van nieuwe materialen nemen wij als gids u graag mee in 'onze' manier van vissen op de voor ons goed bekende wateren. 
PikeXL team

Bed &  Breakfast  Aartswoud
Betaalbaar overnachten in Aartswoud, Uw eigen huis in de prairy, vlakbij het IJsselmeer, vlakbij de Noordzee. vlakbij de waddenzee, en nog mooier, midden in de Noordhollandse polders.  
Vliegvissende gasten kunnen ook reserveren via Muddler.nl, bij aankomst vindt U van ons een passend aardigheidje. U kunt hier ook gebruik maken van de bezorgservice van Muddler.nl
Dhr. Robert Jan Slob en Mevr. Purity (Pu) Bessems.